CEL MAI BUN DONER KEBAB DIN GERMANIA
Doner, kebab, saorma… toate sunt la fel? Ei bine, nu. Un doner celebru în Germania a fost adaptat la Sibiu pentru piața autohtonă. În 3 ani a cucerit România și expansiunea continuă. La Dabo Doner chiar dacă o să fiți surprinși putem folosi termenul de ”fast-food sănătos”. Produsele nu conțin conservanți sau aditivi iar totul este preparat pe loc, în fața clienților și poate, din cauza aceasta, uneori timpul de așteptare este mai lung. Dar merită, credeți-ne pe cuvânt! Chifla este mereu proaspătă și pufoasă pentru că atunci o scoate din cuptor. Totul se face pe loc! Un alt secret al gustului senzațional sunt condimentele pe care le importăm din Nuremberg. Doar vorbim de doner-ul premiat de 3 ori în Germania ca fiind, ”Cel mai bun doner”, iar asta într-o piață extrem de exigentă.
Povestea noastră a început în 2013, când își făcea intrarea pe piața din România primul restaurant fast-food Dabo Doner. Totul a început la Sibiu, unde cu un concept distinct de clasicul fast-food, Dabo Doner a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară în sistem de franciza. În tot acest timp ne-am dedicat perfecționării politicilor și procedurilor și îmbunătățirii proceselor de pregătire a produselor noastre. Principiul care stă la baza activității Dabo Doner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile). De unde a pornit afacerea? În urma unui colaborări cu Atlantik Döner din Nürenberg, döner-ul kebab care a obţinut trei ani la rând locul 1 în Germania pentru gust și calitate.
Dan Pastiu